Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

μια μερα θα αλλαξουμε τον κοσμο ολοι μαζι :)

καταληψη στα σχολεια...δεν αντιμετωπιζουμε και τιποτα ετσι ομως....τα νεα μετρα...ωωω ναι μονο που δεν ξερουμε ποια ειναι! και παλι καλυτερα τωρα αντιδραση παρα μετα που δε θα μπορουμε να αλλαξουμε τιποτα...ομως ποιος θα παρει στα σοβαρα τους μαθητες ακομα και αν κλεισουν ολα τα σχολεια της χωρας? το υπουργειο ή τα υπολοιπα μελη της κοινωνιας? ΚΑΝΕΝΑΣ.
πορειες...η αλλη λυση διαμαρτυριας...αλλα πως θα πας σε πορεια αν δεν κανεις απουσιες...? και αν κινδυνευεις να μεινεις? αν δε θελεις να χασεις το μαθημα ή δε σε αφηνουν? και παλι οδηγεισαι σε καταληψη για να πας στην πορεια χωρις να σε κρινουν οι καθηγητες σου...και παλι δε σε παιρνει κανενας στα σοβαρα...οσο και να φωναξεις...δηλαδη πρεπει να θυσιαστουν ανθρωπινες ζωες οπως στο πολυτεχνειο για να προσεξει καποιος τους μαθητες/φοιτητες οι οποιοι ειναι οι μονοι που μπορουν να ονειρευονται να να ελπιζουν και να προσπαθουν να αλλαξουν τον κοσμο ακομα...γιατι αλλοι μολις μεγαλωσεις σου κλεβουν τα ονειρα...και τα κανουν χαρτια...αχρηστα χαρτια ...πτυχεια και βεβαιωσεις...και καταληγεις απο τα ταμεια ανεργιας στο δρομο οπως εγω καταληγω απο το ενα θεμα στο αλλο...και η φραση που ακους απο παντου : υπομονη! περιμενε λιγο και ολα θα φτιαξουν! πως θα φτιαξουν μωρε αμα δν ξεσηκωθει κανενας? και ποιος θα αντιδρασει? η γριουλα που δεν παιρνει συνταξη ή ο καθηγητης σου που εσυ τον βριζεις αλλα δεν εχει λεφτα να παρεχει βασικα αγαθα στα παιδια του? και αν κανει απεργια θα του κοψουν και τα ψιχουλα που παιρνει? ποιοι μενουν ? οι μαθητες...παντα ο ενας ριχνει την ευθυνη στον αλλο και στο τελος κανενας δε σε παιρνει στα σοβαρα λογω ηλικιας!ομως πρεπει να αντεξεις! να αντισταθεις! να τους κανεις να σε ακουσουν! θελουν δε θελουν! γιατι εχεις δικιο! και θα το υποστηριξεις! ειμαστε εναντια στα νεα μετρα για την παιδεια που λαμβανονται χωρις να ρωτησει κανενας αυτους που επηρρεαζονται αμεσα!: τους μαθητες! γιατι σε αυτη τη χωρα υπηρχε,υπαρχει και θα υπαρχει για παντα ενα κωλοσυστημα με ρατσιστικες αντιληψεις που θα σε ακολουθουν παντου αν δεν κανεις κατι για να το αλλαξεις...

p.s. οι καταληψεις δε γινονται για να χασεις μαθημα αν εισαι λιγο συνειδητοποιημενος!μονο να σκευτεις την ελλειψη ενισχυτικης διδασκαλιας και την αδυναμια πολλων μαθητων να πληρωσουν διδακτρα σε φροντηστηρια..και ΩΩ ναι ειμαστε κατα της ιδιωτικοποιησης της παιδειας!

 p.s.2. ορεστη σου ειχα πει οτι θα γραψω και εγραψα αν και ασχετο με το θεμα σου...οσο γι αυτο κανε οτι θελεις πραγματικα και μην επηρρεαστεις απο κανενα!








http://www.youtube.com/watch?v=7WtAVN3_aeA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου